Ny start, nya tag!

Hej alla goa bloggläsare!<3
Först och främst vill vi bara börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering. Fick en kommentar av en av alla våra läsare att han/hon var upprörd för vi har varit så dåliga på skriva, så ett extra förlåt till dig! Anledning varför vi inte har gjort fler inlägg det senaste är för att tiden inte räckt till, tyvärr. Usch, vi känner oss som dåliga föräldrar som inte lägger ner tillräckligt med tid :/ Tråkigt att det ska behöva vara så, men livet är inte alltid rättvist. Men det gäller att se framåt, eftersom varje dag är en ny dag och livet går vidare. Vilket vi tänkte göra nu, gå vidare, och vi hoppas att ni följer med oss.

I dag tog vi oss en bussresa i det fina vädret till överby. För er som inte vet vad överby är och sitter och tänker " vad är överby egentligen? " då ska vi förklara det för er....
Överby är ett stortköpcenter där man kan köpa mycket kläder, prylar och äta korv.
Vilket vi gjorde i dag, i alla fall åt korv. Vilket kan vara lyxigt det också även fast det är en billig matprodukt. Ett tips när ni är på överby är att köpa korv vid mataffärerna eftersom det är billigare. Det gjorde inte vi, vilket vi förlorade på, hela 20 kr!


Vad äter ni helst när ni är ute på en shoppingtur?



Kommentarer
Postat av: Clara

Hör väl till att man ska äta på Burger king????

2012-03-22 @ 16:12:39
Postat av: Calle S

Trevlig blogg! Fortsätt såhär så länkar jag er på min blogg!

2012-03-26 @ 08:44:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0